Nyengaerde wordt betoverd tot sprookjestuin

De tuin van Nyengaerde maakt met Pinksteren op 19 en 20 mei deel uit van het kindertheaterfestival De Sprookjestuinen van Drenthe. Dat weekend tovert regenboogfee Salvia onze locatie met haar haar violet kleuren om tot een prachtige Sprookjestuin. Op beide dagen zijn er om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur kindertheatervoorstellingen. 

Voorstelling
Bij ons komt theatermaker Hanna van der Gaag met de voorstelling Prinses Sprakeloos: Prinsessenlessen (alle leeftijden)

Kom op les bij Prinses Sprakeloos en leer net zoals kleine prinses Ella de magie van het leven van een prinses. In deze voorstelling zie je hoe het is om een prinses te zijn. Zal Prinses Ella ontdekken wat haar prinsessentalent is? Prinses Sprakeloos vertelt verhalen en zingt liedjes over alle koninklijke sprookjes van de hele wereld. En in een kasteel wordt altijd gedanst en dat zal bij deze voorstelling dus ook niet ontbreken!

Kaartverkoop
Entree is €5,00 per persoon per voorstelling, kaartjes kun je kopen via www.sprookjestuinen.nl en tijdens het sprookjesweekend bij ons in de Sprookjestuin. 

Openingsfeest op de Brink
Naast in onze Sprookjestuin kun je ook op andere locaties in de buurt kindervoorstellingen bekijken. Op zondag 19 mei start het sprookjesweekend om 10.00 uur op de Brink in Dwingeloo met een gratis Openingsfeest met allerlei (sprookjes)activiteiten en een gezellige sprookjesmarkt met leuks en lekkers. Ook komen Prinses Sprakeloos, zeven Regenboogfeeën en verschillende sprookjesfiguren naar het feest. Kijk op www.sprookjestuinen.nl voor het volledige programma. 

Kom en laat je betoveren!


Geplaatst

in

,