Bevrijdingsdag 2024

Vier de vrijheid met Rapper Rayvano Sabajo op Bevrijdingsdag in Dwingeloo.

Ter ere van Bevrijdingsdag organiseren we bij Nyengaerde in Dwingeloo een uniek evenement op zondag 5 mei 2024 van 11.00 tot 15.00 uur. In een ontspannen sfeer, omringd door de schoonheid van het Drentse platteland, nodigen we jong en oud uit om samen kunst, cultuur en heerlijk eten te ervaren. Dit evenement is in het bijzonder interessant voor jongeren in Drenthe, maar uiteraard is iedereen die de vrijheid een warm hart toedraagt van harte welkom. Dus ouders, buren en vrienden zijn ook van harte welkom! 

De dag zal extra speciaal worden door de aanwezigheid van de getalenteerde Spoken Word artiest en rapper Rayvano Sabajo, ook bekend als de ‘Golden Boy van het Noorden’. Rayvano zal met bezoekers van gedachten wisselen over wat vrijheid voor hen betekent. Een unieke kans om in gesprek te gaan met één van de meest inspirerende artiesten van dit moment. Voor een voorproefje van Rayvano’s werk, bezoek zijn YouTube-kanaal: Rayvano Sabajo – YouTube.

Naast muzikale inspiratie biedt het evenement ook de mogelijkheid om te genieten van Indonesische/Surinaamse Soto! Het evenement is gratis toegankelijk en biedt voor ieder wat wils. Kom ook langs en vier samen de dag van de vrijheid!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Comité 4 en 5 mei onder het motto: ‘Heel Nederland in beweging voor vrijheid en democratie’! Laten we samen de vrijheid vieren op deze bijzondere dag in Dwingeloo. We kijken ernaar uit om jullie daar te zien!

Voor meer informatie over het evenement en om je aanwezigheid te bevestigen, stuur een e-mail naar info@nyengaerde.nl.

🗓️ Zondag 5 mei 2024
⏰ 11.00 – 15.00 uur
🎟️ Vrije toegang

Wat betekent vrijheid voor jou?


Geplaatst

in

, , , ,