UVON Noord op bezoek

Dinsdag 9 april 2024 organiseerde UVON Noord bij Nyengaerde een lezing met Suzanna Jansen. Ze vertelde over haar drijfveren en het schrijven van haar boek: De omwenteling of de eeuw van de vrouw. Een boeiende lezing speciaal voor ondernemende vrouwen in Noord-Nederland. 

UVON NOORD is een netwerk van en voor vrouwen in bestuurlijke functies uit zeer diverse bedrijven, waardoor een rijkdom aan kennis en ervaring aanwezig is. De vrouwelijke ondernemers willen inspireren, informeren en ervaring uitwisselen met gelijkgestemden binnen het netwerk, maar ook daarbuiten. Daarom organiseerden ze samen met stichting Nyengaerde deze avond voor introducees en overige geïnteresseerden. 

Meer info en aanmelden voor het netwerk: UVON Noord
Luister ook Suzanna Jansen recente column bij OVT – VPRO.

De avond was open voor introducees en belangstellenden. Wil je ook graag op de hoogte gehouden worden van samenwerkingen, evenementen en activiteiten van Stichting Nyengaerde meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.  

Schrijfster Suzanna Jansen

Geplaatst

in