Panorama Kiek’n in de tuin bij de Nyengaerde 2023

Eerste evenement een succes!

Wij mogen zeer tevreden en voldaan terugkijken op een geslaagde middag. Wie kwam ‘Kiek’n in de tuin’ werd bij de oprit al opgevangen door 3 jonge en enthousiaste gastheren. De bewoonster Ada Bootsma heeft in meerdere rondes bezoekers rondgeleid in de lommerrijke tuin, waarover ieder hoekje wel een verhaal te vertellen valt.

Er kon naar hartelust geboetseerd, geschilderd en getekend worden, gefotografeerd en zelfs de kunst van het hoolahoopen werd gedemonstreerd (en ja, ook dat kon je zelf proberen). Zo heeft de tuin van Nyengaerde zich een creatief lusthof getoond, waar een ieder zich thuisvoelt. Niet alleen zorgt de tuin en huis Nyengaerde voor inspiratie bij haar bezoekers, ook de bezoekers hebben het bestuur interessante handreikingen gedaan waar wij als stichting zeker mee verder kunnen. We nemen alle ideeën mee en zetten ons in voor volgende activiteiten. Zet bijvoorbeeld 9 september alvast in de agenda, dan is het open monumentendag en dan kun je het huis ook van binnen zien!

Bezoeker oefenen met hoola hoops tijdens Kiekn in de tuin 2023
Twee dames genieten van een schaduwrijk plekje in de tuin van de Nyengaerde

Geplaatst

in

,